Securitatea caselor inteligente

Locuinta inteligenta Building Evolution ofera numeroase posibilitati pentru a face casa ta mai sigura ca niciodata. Aflati mai multe si protejati-va casa cu solutiile oferite de compania noastra.


Siguranta in perimetrul dvs.

Building Evolution ia securitatea in serios: am dezvoltat mecanisme de aparare avansate pentru a descuraja chiar si cel mai hotarat intrus. Prin combinarea miniserverului cu componentele deja existente in jurul casei, va puteti bucura de un sistem cuprinzator de alarma inteligent, fara costuri mari de instalare.
Desigur, sistemul este asigurat pentru viitor si poate fi extins in orice moment.

Case Inteligente - Building Evolution

Case Inteligente - Building Evolution

Buton de panica

Un buton de langa pat poate declansa alarma de panica: toate luminile se aprind jaluzelele se deschid, iar sirenele incep sa sune. In acelasi timp, un apel automat se poate face la contactul de urgenta.

Protectia impotriva furtunilor, apa si foc

Cu functia de statistici puteti inregistra, vizualiza, identifica si elimina consumatoarele de energie si puteti descoperi daca exista potentiale de economii de energie care urmeaza sa fie efectuate.

Simularea prezentei

Casa ta inteligenta poate simula activitatea la domiciliu din ultima saptamana, asa ca daca sunteti departe, in vacanta, luminile pornesc si se opresc, jaluzezele merg in sus si in jos, astfel sa para ca cineva este acasa.

Utilizati componente deja existente

Va puteti planifica cu grija bugetul sistemului de inteligent de alarma prin utilizarea componentelor deja existente in casa ta. Este posibil sa aveti deja un detector de prezenta pentru iluminat… de ce sa nu-l folositi, de asemenea, ca monitor de alarma?