Statistici si Monitorizare

Monitorizarea temperaturii, stocarea de statistici, sau configurarea alarmei sunt acum mai simple ca niciodata cu Building Evolution. Sistemul este ideal pentru camere de server, saune, birouri sau chiar la domiciliu.

Case Inteligente - Building Evolution

Stocarea statisticilor de temperatura – simplu si practic


Case Inteligente - Building Evolution

Monitorizarea temperaturii pentru camera de server, saune, etc.

Cu ajutorul miniserverului si a senzorilor de temperatura compatibili puteti monitoriza temperatura din orice camera. Va putem oferi, de asemenea, senzorii potriviti in functie de mediul in care sunt utilizati (pentru interior, exterior, saune, apa, etc.)

Case Inteligente - Building Evolution

Alerte si notificari telefonice sau prin e-mail

Miniserverul vine in ajutorul dvs. cand vine vorba de comunicare. Interfata LAN ii permite sa efectueze apeluri si sa scrie e-mailuri.
Sistemul Building Evolution va permite sa fiti notificat automat prin e-mail sau telefonic in functie de temperatura, timp, modul de operare si multe altele.

Case Inteligente - Building Evolution

Statistici fiabile pe termen lung

Miniserverul ofera suficient spatiu pentru a stoca date pe mai multi ani. Statisticile pot fi exportate si analizate oricand in format Excel.


Monitorizarea Temperaturii – Cum functioneaza?


Atasati senzorii de temperatura

Miniserverul are 4 intrari analogice la care puteti conecta senzori de temperatura de 0-10V.

Implementarea functiilor de notificare

Aceste caracteristici sunt setate folosind software-ul nostru de configurare in situatia in care, de exemplu, vreti sa fiti notificat in momentul in care se ajunge la o anumita temperatura.


Case Inteligente - Building Evolution

Inregistrarea datelor si statisticilor

In interiorul Miniserverului exista un card SD pe care sunt inregistrate datele. Aceasta facilitate permite stocarea datelor celor autentificati pe mai multi ani. Puteti analiza statisticile direct de pe software-u oferit de noi, sau le puteti exporta in Excel pentru analize suplimentare.