Ce-ar fi daca ati putea controla totul?

Building Evolution va usureaza modul in care vreti sa controlati orice aspect al casei dvs, de la sistemul Home Cinema sau cel de incalzire, pana la sistemul de rulouri sau incuietori, folosind o interfata simpla de utilizat ce aduce un plus de confort, eficienta si siguranta casei dvs. Intrebarea este: ce vreti sa controlati?

Case Inteligente - Building Evolution

Control deplin cu o simpla atingere

Case Inteligente - Building Evolution

Interfata Inteligenta

O varietate de interfete intuitive oferite de Building Evolution va permit sa controlati luminile, temperatura, muzica si multe altele. Puteti de asemenea transforma orice iPad, iPhone sau PC intr-o interfata Building Evolution prin aplicatia disponibila pe App Store si Google Play.

Software

Cu Building Evolution este mult mai simplu sa adaugati facilitati inteligente la sistemul dvs. in orice moment. Verificati camera cu IP de la munca sau obtineti alerte de tip text cand copiii ajung acasa. Puteti comunica in toata casa folosind functia de interfon.


Frumusete, eleganta, eficienta

Ceea ce face ca sistemul nostru sa fie atat de usor de utilizat este interfata noastra intuitiva si eleganta, disponibila pe toate dispozitivele.
De exemplu, pentru camera de familie ati putea prefera o telecomanda care va ofera controlul total al casei chiar de pe televizor. In bucatarie puteti avea un ecran elegant de perete, de unde puteti monitoriza cu usurinta toata casa. Cu aplicatia noastra puteti transforma orice iPad, iPhone sau PC intr-o interfata intuitiva si usor de utilizat.

Case Inteligente - Building Evolution

Case Inteligente - Building Evolution

Aplicatie simpla si eficienta

Transformati orice iPad, iPhone sau PC intr-o interfata de control pentru casa dvs cu aplicatia noastra simpla si intuitiva ce ofera control deplin de pe aproape orice tip de ecran.