Functii centralizate la varful degetelor

O apasare este tot ce trebuie. Cu Building Evolution puteti configura functii centrale practice si utile pentru casa dvs. Continuati lectura pentru a afla exact ce putem face pentru dvs.


Posibilitati nelimitate

Iata cateva dintre lucrurile noastre preferate ce le puteti face cu functiile centralizate:

Case Inteligente - Building Evolution

Hibernare! Puneti-va casa sa „doarma”

Este suficient sa apasati un buton atunci cand sunteti pe drum pentru a va pune casa in modul de hibernare pana la intoarcerea dvs.
Atingerea unui buton de la usa din fata inchide toate luminile, intrerupe alimentarea tuturor dispozitivelor consumatoare de electricitate care se afla in regim de asteptare, si inchide toate jaluzelele si perdelele. Si cel mai bun dintre toate… puteti configura functii ca aceasta doar in cateva minute!

Case Inteligente - Building Evolution

Opriti toate consumatoarele inutile

Televizoare, playere DVD, Blu-Ray, sisteme HiFi, PC-uri… toate au nevoie de putere chiar si atunci cand sunt in asteptare. Omoarati-le cu o simpla apasare! Configurati-va o functie centrala pentru a reduce puterea lor si veti incepe cu adevarat sa economisiti bani si sa protejati mediul inconjurator.

Case Inteligente - Building Evolution

Mai multa siguranta pentru camera copiilor

Opriti toate prizele neutilizate in hol sau in camera copiilor pentru o mai buna siguranta.
Prizale din camera copiilor pot fi neutilizate luni intregi. De ce sa nu le opriti functionarea, pornindu-le daor atunci cand aveti nevoie? Astfel puneti siguranta pe primul plan, pentru a elimina orice hazard pentru copiii dvs.


Case Inteligente - Building Evolution

Vizionati un film? Asezati-va confortabil si bucurati-va

Creati cinematograful de acasa perfect cu Building Evolution
Nu va mai tineti de fleacuri folosind trei telecomenzi diferite, ci apasati un singur buton. TV-ul, DVD-ul, playerul Blu-Ray si sistemul de sunet pornesc toate, TV-ul si sistemul de sunet se comuta pe canalul potrivit, volumul este setat asa cum va place. Perdelele se strang, iar luminile sunt puse la intensitatea potrivita. Relaxati-va si bucurati-va de film. Cine are nevoie de cinema?

Acestea sunt doar cateva exemple de functii centralizate pe care le puteti configura. Posibilitatile insa sunt nelimitate cand vine vorba de Miniserver. Adjustati totul pentru nevoile dvs. exacte. Folositi-va imaginatia pentru a crea casa perfecta.