Casa inteligenta pentru familia ta

Casa inteligenta Building Evolution intelege agitatia vietii de familie, de aceea la noi veti gasi un sistem care este usor de utilizat, ofera siguranta si securitate familiei si se adapteaza in timp la evolutia acesteia.


Casa inteligenta, perfect adaptata la viata de familie

Compania noastra va avea grija de multe lucruri din jurul casei, pentru ca dvs. sa va bucurati de clipele pretioase de relaxare alaturi de cei dragi.

Case Inteligente - Building Evolution

Case Inteligente - Building Evolution

Control individual al camerelor

Temperatura optima in fiecare camera, la timpul potrivit.
Imaginati-va: dimineata si seara in baie – o temperatura de 23°C, in timp ce in dormitoare e putin mai racoare, 19°C. Camera de zi este incalzita la 22°C, perfect pentru o seara de film cu familia. Puteti implementa toate aceste caracteristici cu mare usurinta intr-o casa Building Evolution, folosind o varietate de componente.

Sistemul de alarma inteligent

In casa ta inteligenta detectoarele de prezenta si contactul cu usile actioneaza ca ochii si urechile alarmei inteligente.
In cazul in care un oaspete neinvitat se indreapta spre usa dvs, acesta va fi intampinat cu lumini intermitente, sirene si muzica la volum maxim, primind in acelasi timp un apel video pe telefonul mobil pentru a va informa ce se intampla.

Asigurata pentru viitor

Pe masura ce copiii dvs. cresc, stilul de viata se schimba. Astazi sala de la primul etaj este o pepiniera, insa in 20 de ani poate fi un birou. Nu va faceti griji, casa inteligenta se acomodeaza nevoilor dvs. de schimbare.

Siguranta copiilor

Copiilor le placa sa apese pe butoane si intrerupatoare, insa doar cu un tap pe telefon puteti dezactiva orice intrerupator din locuinta, incheind astfel spectacolul de lumini si asigurandu-va ca acestia nu apasa niciun buton ce nu ar trebui apasat.