Economiseste cu Building Evolution

Casa dvs. inteligenta va ajuta sa economisiti energie: identifica zonele cu potential de economisire a energiei si dezactiveaza automat dispozitivele, sau chiar face optima utilizarea energiei solare.


Profitati din plin de energie

Intr-o casa inteligenta veti economisi energie si bani. Se asigura, de exemplu, ca dispozitivele in asteptare se opresc automat, si faptul ca va folositi eficient energia produsa chiar de dvs. Nu trebuie nici macar sa va ganditi la asta, casa are toate sarcinile luate in calcul si le face in mod automat.

Case Inteligente - Building Evolution

Case Inteligente - Building Evolution

Optimizati-va consumul de energie

Maximizati eficienta energetica si lasati serverul sa se ocupe de masina de spalat vase sau masina de spalat doar atunci cand electricitatea este produsa din sistemul fotovoltaic, nefiind astfel nevoit sa cumparati energia din retea.

Descopera potentiale economii de energie

Cu functia de statistici puteti inregistra, vizualiza, identifica si elimina consumatoarele de energie si puteti descoperi daca exista potentiale de economii de energie care urmeaza sa fie efectuate.

Optimizarea energiei solare

Valorifica energia soarelui pentru a aduce camera la o temperatura confortabila. Dimineata, de exemplu, jaluzelele vor fi coborate doar atunci cand temperatura camerei ajunge la valoarea dorita.

Standby killer

Cu doar o simpla apasare de buton puteti opri toate unitatile consumatoare aflate in stand by, reducand astfel costul electricitatii.

Toate luminile inchise

Indiferent unde v-ati afla in casa, cu un triplu click pe oricare intrerupator de lumina, se vor stinge luminile in toata casa.

Sistem de incalzire care invata singur

Sistemul dvs. de incalzire invata singur cat de mult timp este nevoie pentru a aduce camera la temperatura dorita, incalzind astfel cu precizie, fara a consuma energie inutil.