Totul pentru sauna dvs.

Vreti ca sauna dvs. sa fie exact asa cum va doriti? Building Evolution ofera posibilitatea de a crea programe individuale de sauna. Cititi mai departe pentru a afla ce se poate face cu sistemul nostru de control al saunei.

Case Inteligente - Building Evolution

Case Inteligente - Building Evolution

Sauna Perfecta pentru dvs.

Toata lumea este diferita. De aceea Building Evolution va permite sa modificati temperatura, umditatea, lumina si aroma saunei exact asa cum va doriti.
Cu sistemul nostru oricine poate configura propriul program de sauna individuala. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati programul individual prin comutatorul de perete, si bucurati-va de o sesiune de sauna perfecta. Puteti schimba, de asemenea, orice setare doriti, rapid si usor, cu ajutorul smartphone-ului sau tabletei.

Monitorizare pentru o mai buna Securitate

Sistemul nostru de control al saunei protejeaza sauna si casa dvs prin monitorizarea inteligenta.
Puteti monitoriza temperatura saunei, umiditatea, emisiile de fum, deschiderea usilor, gradul de ocupare, etc. Controlul saunei va va avertiza daca ceva nu este in regula.

Control sauna si temperatura

Puteti porni sauna de la distanta, indiferent daca sunteti la o plimbare de iarna, sau pe drum dinspre lucru. Cu un iPhone, Android, tableta sau notebook aveti intotdeauna acces la sistemul de control, ceea ce inseamna ca sauna va fi gata pentru dvs. atunci cand veti ajunge infrigurat acasa.