Jaluzele, Draperii si Obloane Automate

Sistemul inteligent de umbrire pastreaza casa dvs. rece in timpul verii si poate economisi energie pe timp de iarna. Aflati mai multe despre cum puteti folosi cat mai eficient jaluzelele automate oferite de Building Evolution.


Control inteligent al sistemului de umbrire, jaluzele, perdele si rulouri motorizate

Miniserverul oferit de Building Evolution va ofera o intreaga serie de moduri de operare a perdelelor, jaluzelelor si obloanelor. Flexibilitatea controlului inteligent este diferenta reala intre o casa inteligenta si una normala.

Case Inteligente - Building Evolution

Aflati mai multe despre posibilitatile si alegeti exact ceea ce este important pentru dvs. Explorati una din urmatoarele optiuni:

Case Inteligente - Building Evolution

Obloane

Case Inteligente - Building Evolution

Draperii

Case Inteligente - Building Evolution

Jaluzele


Case Inteligente - Building Evolution

Control Inteligent

Fie ca este vorba de perdele, jaluzele sau rulouri – cu Building Evolution puteti controla inteligent si cu precizie. Folositi sistemul de umbrire la capacitatea lui maxima. Acesta are capabilitati extinse de directionare pentru a asigura o umbrire inteligenta cat mai precisa, deci indiferent de ceea ce doriti sa controlati (si modul in care doriti sa o faceti), va fi capabil sa preia controlul absolut prin smartphone sau tableta.

Multe functii

Controlati jaluzelele exact pentru nevoile dvs. pentru a beneficia la maxim de randamentul sistemului de umbrire. Blind-urile se muta central, sau umbresc automat, iar marchizele se retrag automat atunci cand este vant. Acestea si multe alte facilitati va vin in ajutor pentru a beneficia de adevaratul potential sistemului de umbrire.

Adaptat la nevoile dvs.

Configurati-va controlul jaluzelelor in functie de nevoile dvs. pentru a beneficia de randamendul maxim a dispozitivelor de umbrire. Inchideti toate perdelele in mod automat la apusul soarelui sau inchideti jaluzelele in dormitor pentru jumatate de ora, pentru somnul de amiaza. Sistemul dispune de o varietate de moduri de control pentru a satisface cele mai exigente nevoi.