Incalzire inteligenta

Sistemul de incalzire de la distanta oferit de Building Evolution este solutia perfecta ce va ofera control deplin asupra incalzirii in diferite camere si zone din casa dvs.


Control independent al incalzirii pentru fiecare camera

Controlul individual al camerelor va permite sa dictati temperaturi specifice fiecarei camere. De exemplu daca am dori in dormitor sa fie toata ziua mai racoare, mai cald in camera de zi, iar baia incalzita doar dimineata si seara, cu Building Evolution toatul devine posibil.

Case Inteligente - Building Evolution

Case Inteligente - Building Evolution

Invatati din experienta

Sistemul de incalzire invata singur si stie exact cand sa intre singur in functiune. Puteti defini timpii de incalzire si temperatura pentru fiecare camera, iar in decurs de 2-3 saptamani sistemul dvs. de incalzire invata cat timp este nevoie pentru a obtine temperatura dorita in camera si porneste automat. Nu trebuie sa mai asteptati. Acum aveti emperatura perfecta la momentul potrivit

Statistici la indemana

Controlerul nostru de incalzire poate stoca statistici si cifre pe care le puteti compara an de an. Puteti inregistra si salva temperatura din camere, fapt care va permite sa controlati profile de temperatura pentru a gasi mei multe moduri de a economisi energie si bani.

Uitati de risipa de energie

Nu va faceti griji cu privire la irosirea inutila de energie si implicit de bani. Cu Building Evolution in control, sistemul dvs. de incalzire este folosit doar atunci cand este nevoie.
Fiecare camera este controlata individual la temperatura specificata, astfel incat sa utilizati energia termica eficient. Spuneti la revedere incalzirii inutile.

Case Inteligente - Building Evolution