Iluminatul inteligent mai simplu ca niciodata

Gasirea sistemului perfect de iluminat nu a fost niciodata un lucru simplu. Din fericire, miniserverul nostru va vine in ajutor pentru a satisface toate necesitatile in materie de iluminat pentru casa dvs.


Iluminatul automat revolutioneaza casa dvs.

Prin sistemul de control ambiental de la distanta puteti combina diferite culori si intensitati pentru a crea atmosfera perfecta in camera dvs.

Case Inteligente - Building Evolution

Case Inteligente - Building Evolution

Scene variate de iluminat pentru fiecare stare de spirit

Comutati luminile utilizand scene pe care le-ati configurat in prealabil dupa placul dvs. De exemplu, ataunci cand este ora mesei, la o simpla apasare de buton luminile din bucatarie vor scadea in intensitate, iar luminile colorate se aprind automat, gata pentru o cina perfecta.

Configurati-va o scena in doar cateva minute

Nimic mai simplu: aprindeti luminile, reglati intensitatea, schimbati culoarea, apoi salvati scena. Puteti configura scenele de iluminat nu doar prin intermediul PC-ului, ci si cu ajutorul smartphone-ului sau chiar de la comutatorul de perete. Nu trebuie decat sa porniti modul “invata”, setati luminile cum le doriti, apoi salvati scena printr-o simpla apasare de buton.

Usor de configurat si utilizat

Cand am dezvoltat designul scenelor de iluminat, am pus mare accent pe usurinta cu care vor fi utilizate. Astfel, acestea pot fi setate nu doar prin software-ul de configuratie, ci si prin aplicatia noastra de interfata web.

Control convenabil

Indiferent daca alegeti sa apasati pe butoane, sa folositi interfata web sau aplicatia, puteti derula si selecta scenele de iluminat simplu si convenabil. Chiar si invatarea scenelor noi este simpla si eficienta.