Economisiti energie si bani

Cu miniserverul oferit de Building Evolution puteti economisi energie si bani la domiciliul dvs.
Aflati cum puteti profita din plin de facilitatile noastre pentru a economisi cat mai mult.


Cum puteti economisi?

Economisirea energiei la domiciliu este o mare problema in acest moment, iar odata cu cresterea preturilor la energie, aceasta nu va disparea prea curand. Aflati mai multe despre cum Building Evolution va poate ajuta sa maximizati economia de energie la domiciliul dvs.bil.

Case Inteligente - Building Evolution

Case Inteligente - Building Evolution

Controlul individual al camerelor

Setati o temperatura confortabila pentru fiecare camera si incalziti doar atat cat este necesar.
Sistemul inteligent de incalzire zonala oferit de Building Evolution ajuta la economisirea energiei la domiciliu, prin controlul temperaturii in fiecare camera, folosind cantitatea potrivita de caldura emisa.

Case Inteligente - Building Evolution

Automatizarea perdelelor si jaluzelelor

Controlul optim al jaluzelelor si perdelelor va ajuta sa pastrati caldura pe timp de iarna si pastreaza casa racoroasa in lunile de vara. Cu Building Evolution toate acestea se intampla automat, deigur.
Ferestrele sunt de obicei cele mai slabe izolatoare din casa. Cu solutiile oferite de noi jaluzelele pot fi controlate in functie de timp, sau chiar de pozitia si intensitatea soarelui, facilitand astfel economia de energie mai simplu ca oricand.

Case Inteligente - Building Evolution

Opreste toate dispozitivele in Standby

Salveaza energie printr-o singura atingere de buton. Cu ajutorul unei functii centralizate puteti opri electricitatea irosita de dispozitivele lasate pe functia “Standby”.
Televizoarele, DVD Playerele si computerele… toate au nevoie de electricitate, chiar si atunci cand sunt in standby. Opriti alimentarea cu energie in mod automat printr-o singura apasare de buton, punand astfel capat risipei de energie si bani.


Case Inteligente - Building Evolution

Scadeti intensitatea luminii

Noaptea nimeni nu vrea sa fie orbit de o lumina stralucitoare la putere maxima. Scazand intensitatea luminilor salvati energie electrica. Solutia Building Evolution va ajuta in acest aspect, deoarece poate regla automat intensitatea luminilor pe timp de noapte.

Case Inteligente - Building Evolution

Case Inteligente - Building Evolution

Sfatul nostru pentru economie: functii centralizate

Utilizati functiile centralizate pentru a economisi energie. Puneti-va casa in hibernare la simpla apasare a unui buton. Sa spunem ca sunteti pe cale sa iesiti din casa. Apasati un buton care stinge toate luminile din casa, schimba temperatura tinta in camere, apoi opreste toate dispozitivele pe regimul de asteptare. Nimic mai simplu.


Energie electrica proprie

Fiti independenti de cresterea preturilor la electricitate: integrati panouri fotovoltaice in casa inteligenta si bucarati-va de energia eficient produsa chiar de dvs. Cum? Nimic mai simplu. Parteneriatele noastre cu producatorii de panouri fotovoltaice asigura conectarea acestora la miniserverul nostru, maximizand consumul de energie proprie, evitand astfel facturile enervant de scumpe

Case Inteligente - Building Evolution