Control deplin de oriunde

Doriti sa puteti controla sistemul de incalzire, alarma si iluminatul de la distanta? Cu solutiile oferite de Building Evolution aceasta este floare la ureche. Cititi mai mult despre posibilitatile si avantajele controlului de la distanta.

Case Inteligente - Building Evolution

Explorati Posibilitatile

Case Inteligente - Building Evolution

Atat de multe optiuni pentru controlul de la distanta

Aveti control deplin al casei de oriunde in lume, cu un iPod® / iPhone® / iPad® sau Android® cu aplicatia noastra sau prin utilizarea calculatorului prin interfata web. Indiferent unde va aflati, veti avea mereu casa sub control. Puteti regla de la distanta incalzirea, alarma, blind-urile si multe altele.

Notificari prin e-mail, telefon si text

Sistemul de control de la distanta va trimite notificari automate dupa anumite evenimente. Dispozitivul va poate notifica automat daca, de exemplu, alarma este setata pe modul Off, sau daca temperatura din casa trece peste un anumit nivel.


Monitorizati si controlati diferite functii

Avand controlul deplin al casei prin intermediul iPhone, iPad, Android si PC, se creeaza nenumarate posibilitati pentru dvs. De exemplu, ati putea monitoriza:
– Alimentarea cu apa (nivelul apei, pompe, etc.)
– Un iaz cu pesti sau acvariu (oxigen, nivelul si calitatea apei, aparatul de hranire)
– Piscina (calitatea apei, temperatura)
– Casa de vacanta (incalzire, alimentare cu apa, detectoare de fum)

Case Inteligente - Building Evolution

Case Inteligente - Building Evolution

Statistici si Stocare de date

Cu Building Evolution puteti inregistra si analiza statisticile ori de cate ori si oriunde doriti.
Puteti obtine statistici despre tendintele de temperatura, informatii de la detectoarele de miscare, date meteorologice, si mult altele. Controlerul dvs are spatiu amplu de stocare pentru toate datele, cu posibilitate de exportare in Excel pentru analiza.