Confort si Stil de viata

Transformati-va casa: Luminozitate potrivita in fiecare zona, muzica favorita in fiecare camera, si sistemul home cinema – la o simpla atingere.


Casa este mandria si bucuria dvs.

Fie ca va place sa fiti gazda unei petreceri, sau poate preferati doar o seara de film cu familia, puteti fi sigur ca iluminatul, sistemul de sunet si entertainment se imbina intr-o armonie perfecta, la o simpla atingere a display-ului.

Case Inteligente - Building Evolution

Case Inteligente - Building Evolution

Iluminatul perfect, de fiecare data

Cinema, seara romantica, sau petrecere? Schimba atmosfera din casa ta cu diferite scene de lumina usor de configurat si adjustat.

Muzica in intreaga casa

Bucurati-va de muzica preferata, in orice camera din casa dvs. inteligenta. Imaginati-va ca mergeti la baie dimineata si sunteti intampinat de postul radio preferat. Un start perfect de zi.

TV si Home Cinema la varful degetelor

Fie ca va asezati cu familia la urmatorul episot al show-ului preferat, sau poate un film, puteti transforma camera de zi cu doar o simpla miscare a comutatorului. O singura atingere si totul se intampla automat: porneste TV-ul, se inchid jaluzelele, iar intensitatea luminii scade. Tot ce va mai trebuie acum este popcorn.

Control de la distanta

Controlati casa de oriunde. Cu aplicatia gratuita pentru smartphone-uri si tablete, puteti deschide usa de garaj pentru a primi un pachet, sau puteti lasa rudele sa intre, fara a fi la domiciliu.