Casa Inteligenta

Intr-o casa inteligenta Building Evolution puteti controla totul, de la iluminat si incalzire, pana la sistemul de panouri solare, toate de la un singur comutator sau telefon. Mai mult, casa dvs. va sti singura ce sa faca, deoarece este automatizata inteligent.


Dilema

In casele obisnuite din zilele noastre veti gasi multe dispozitive, sisteme si aparate, totul de la sisteme de iluminat, incalzire, sisteme AV, securitate si alte electronice de larg consum, fiecare dintre ele controlate de propriul comutator, aplicatie, telecomanda, detector de miscare, etc.
Problema este ca niciunul dintre acestea nu este capabil sa comunice unul cu celalalt, in scopul de a satisface nevoile si cerintele proprietarului, fiind tehnologii rudimentare si inconvenabile, neadaptate la era informatiei ce a luat amploare in ultimii ani.

Case Inteligente - Building Evolution

Case Inteligente - Building Evolution

Totul gestionat la nivel central

In casele inteligente Building Evolution, prin contrast, totul este conectat la sistemul inteligent central. Astfel, cu un singur detector de miscare sau comutator puteti controla nu doar sistemul de iluminat, ci si sistemul de alarma, incalzire, muzica, etc. Spuneti la revedere sistemelor izolate!


Simplu de utilizat

Cu doar o atingere a intrerupatorului atunci cand sunteti acasa sau un swipe pe telefon atunci cand nu sunteti, puteti activa setarile de ambianta care se potrivesc obiceiurilor si stilului dvs. de viata.

Case Inteligente - Building Evolution

Case Inteligente - Building Evolution

Automatizari Inteligente

Casa inteligenta Building Evolution monitorizeaza si raspunde automat la lucrurile din interiorul si din imprejurimile acesteia: nivelul de iluminare, conditiile meteo, bresele de securitate, conductele de apa fisurate, etc. Toate acestea fara ca dvs. sa miscati un deget.