Building Evolution ofera solutia finala pentru automatizari inteligente a oricarei locuinte, birou, spatiu comercial sau rezizidential, facand produsele si sistemele folosite zilnic existente deja sa lucreze impreuna. Prin integrarea centralizata a tuturor sistemelor, de la cele mai elementare, cum ar fi controlul de iluminat, control al climei sau al sistemului de home entertainment, pana la cele mai avansate solutii de automatizari in materie de securitate, monitorizare, control al accesului, sau control al energiei, solutia Building Evolution va ofera posibilitatea sa aveti control deplin asupra intregului sistem integrat de pe orice dispozitiv mobil, tableta, PC sau terminal de perete, oferindu-va astfel experiente personalizate ce sunt menite a spori atat confortul si stilul de viata, cat si economiile sau protectia mediului.


Automatizari Rezidentiale

Dispunem de solutii inteligente pentru orice fel de casa, apartament sau complex rezidential. Oferiti familiei dvs. posibilitatea de a se bucura de un confort sporit si un stil de viata modern si ecologic.


Automatizari Comerciale

Gasim cele mai bune solutii in materie de automatizari pentru afacerea dvs. indiferent ca vorbim de birouri, spatii comerciale, hoteluri, pensiuni, restaurante sau hale industriale.


Usor de controlat

Cu o simpla atingere a terminalului de perete atunci cand sunteti acasa sau un swipe pe telefon sau tableta atunci cand nu sunteti, puteti controla orice setari de ambianta care se potrivesc obiceiurilor si stilului dvs. de viata.

Smartphone

Tableta

PC / Laptop

Terminal Perete


Serviciile Noastre