Protejati-va casa inteligent!

Nu aveti nevoie de un sistem separat de alarma atunci cand aveti un Miniserver – lasati Building Evolution sa va protejeze casa.

Case Inteligente - Building Evolution

Caracteristicile unei alarme Building Evolution

Salvati-va de costul unei alarme anti-efractie costisitoare si lasati expertii nostri sa va ofere cea mai inteligenta solutie pentru a va proteja casa. Cu Building Evolution puteti avea un sistem de alarma pe deplin functional fara a fi nevoit sa cumparati diverse componente suplimentare.

Case Inteligente - Building Evolution

Utilizati componente deja existente

Utilizam senzorii de miscare deja existenti, sistemul de lumini, jaluzele si sistemul de muzica pentru a configura cea mai inteligenta alarma anti-furt.
In cazul in care senzorii de miscare detecteaza un intrus, alarma este pornita. Luminile se aprind, jaluzelele se deschid, iar sistemul de muzica reda sunete ce vor speria chiar si cel mai hotarat infractor.

Case Inteligente - Building Evolution

Control si notificari de la distanta

Puteti controla sistemul de alarma de la distanta, sau sa obtineti notificari prin mesaj, e-mail sau telefon in cazul in care alarma este declansata.
Cu iPhone, Android sau notebook puteti activa si monitoriza alarma de acasa de oriunde va aflati. In cazul in care alarma antifurt este declansata, puteti fi informat in cel mai scurt timp printr-un apel telefonic, text sau e-mail.

Case Inteligente - Building Evolution

Niveluri de alerta complet personalizabile

Configurati alarma antifurt exact asa cum doriti, cu diferite niveluri de alerta. In cazul in care alarma este declansata, sistemul va trece prin diferite niveluri de alerta pe care le-ati configurat. Ar putea incepe cu o alarma optica prin blitul de lumini, apoi s-ar trece la o sirena, iar in cele din urma veti fi anuntat imediat printr-un apel telefonic automat.


Case Inteligente - Building Evolution

Activare si operare simpla

Activati si dezactivati sistemul de alarma printr-un simplu comutator, cod, sau automat. De exemplu, puteti apasa un buton din fata usii de la intrare ce va porni sistemul de alarma, iar in loc de a porni luminile, senzorii de miscare vor declansa alarma.